x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Messi, mai puţine pase decât portarul Caballero

Cupa Mondiala 2018: Messi, mai puţine pase decât portarul Caballero

22 Iun 2018   •   12:30
Cupa Mondiala 2018: Messi, mai puţine pase decât portarul Caballero

Starul argentinian Lionel Messi a avut o prestaţie apatică în meciul cu Croaţia (0-3), disputat joi în Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, fapt certificat şi de statistică, conform căreia atacantul sud-american a dat doar 32 de pase, mai puţin decât portarul Willy Caballero (36), relatează ziarul AS.

 

Fotbalistul Barcelonei a făcut o partidă discretă şi a participat la puţine acţiuni. Conform statisticii Instat a FIFA, Messi a fost implicat în doar 62 de acţiuni pe durata jocului, dintre care 51 le-a rezolvat favorabil. În toată partida, Messi a dat 31 de pase, mai puţin decât portarul Caballero (36) şi fundaşii centrali: Mercado (49), Otamendi (72) şi Tagliafico (84). Cele mai multe pase ale lui Messi s-au îndreptat către Enzo Perez (7) şi Mascherano (3), dar nu au fost în adâncime sau pentru a destabiliza apărarea croată.

Messi a şutat o dată pe poartă, iar în total a alergat 7.624 metri. Doar Aguero şi Salvio, înlocuiţi, au alergat mai puţin ca Messi. Media echipei a fost de 9.612 m, cu 2 km în plus faţă de liderul argentinienilor.

Argentina, dublă campioană mondială (1978, 1986), mai are doar şanse matematice de a merge mai departe, având nevoie de o victorie în faţa Nigeriei, dar şi de jocul rezultatelor. AGERPRES

×