x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: "Messi este foarte bine"

Cupa Mondiala 2018: "Messi este foarte bine"

20 Iun 2018   •   12:19
Cupa Mondiala 2018: "Messi este foarte bine"
Sursa foto: facebook

Argentina poate rămâne liniştită, "Messi este foarte bine", a asigurat fundaşul Cristian Ansaldi cu două zile înaintea meciului cu Croaţia, unul crucial pentru vedeta Barcelonei, după eşecul cu Islanda (1-1) din debutul Cupei Mondiale de fotbal 2018.

 

"Evident, ştim cu toţii ce reprezintă Messi pentru noi, dar şi pentru ţara noastră. Mulţumim lui Dumnezeu, el nu este doar cel mai bun de pe teren, dar şi în afara lui. El este foarte bine, iar acest lucru ne motivează", a declarat fundaşul clubului Inter Milano, care a evoluat sub formă de împrumut în sezonul trecut la Torino.

Messi a dat dovadă de semne de slăbiciune contra Islandei în deschiderea turneului, ratând un penalty.

"Noi suntem toţi alături de el. El ştie că poate conta pe sprijinul nostru mai mult ca niciodată. Suntem aici ca să-l ajutăm în fiecare moment şi, evident, vom fi lângă el, iar acest incident nu va schimba nimic", a spus, la rândul său, Paulo Dybala.

Selecţionata "Albiceleste" va aborda cu presiune meciul de joi de la Nijnîi Novgorod contra Croaţiei, liderul grupei, deoarece o înfrângere poate pune punct prematur ambiţiilor sale de calificare în optimile competiţiei. AGERPRES

×