x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Un rus şi-a cerut scuze ca a "agresat sexual" o ziarista

Cupa Mondiala 2018: Un rus şi-a cerut scuze ca a "agresat sexual" o ziarista

22 Iun 2018   •   13:57
Cupa Mondiala 2018: Un rus şi-a cerut scuze ca a "agresat sexual" o ziarista

Un suporter rus care a sărutat pe obraz o ziaristă a grupului audiovizual public german Deutsche Welle şi i-a atins pieptul împotriva voinţei sale în timp ce aceasta transmitea în direct, şi-a cerut scuze, spunand ca a fost "o glumă" după ce o înregistrare video a faptelor a devenit virală.

 

"A fost multă indignare în jurul acestei neînţelegeri şi a acestei glume, cu un sărut pe obraz care s-a transformat în agresiune sexuală", a declarat fanul rus în limba engleză, filmat în timp ce discuta prin videoconferinţă cu ziarista implicata, columbiana Julieth Gonzalez Theran.

Bărbatul, care a afirmat că a pariat cu un prieten că va îmbrăţişa o ziaristă în direct, a contactat postul Deutsche Welle pentru a prezenta scuze, dar a refuzat să-şi dezvăluie numele. "Vă prezint scuzele mele cele mai sincere. Am acţionat fără să gândesc şi nu mi-am imaginat că gestul meu va genera atatea discuţii şi că vă va şoca", a transmis el ziaristei agresate.

"Ce s-a întâmplat este inacceptabil şi lipsit de respect, dar accept scuzele dumneavoastră", a răspuns Theran. Scena, care a durat câteva secunde, a avut loc miercuri în oraşul Saransk. Theran va continua să transmită de la Mondialul din Rusia şi va avea de acum un "însoţitor" în timpul realizării emisiunilor. AGERPRES

×