x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international VIDEO Cupa mondiala 2018: Este nebunie pe strazile Moscovei!

VIDEO Cupa mondiala 2018: Este nebunie pe strazile Moscovei!

14 Iun 2018   •   14:24
VIDEO Cupa mondiala 2018: Este nebunie pe strazile Moscovei!
Sursa foto: pixabay

Cu cateva ore inaintea deschiderii oficiale a Cupei mondiale de fotbal, suporterii din intreaga lume continuau sa vina in Rusia. La Moscova, fanii ajunsi mai devreme au organizat petreceri stradale, blocand, practic, accesul pe arterele din centrul capitalei.

 

Cred ca niciodata nu am vazut atata lume la un loc. Devenita un loc preferat de suporteri, zona a adunat fani din numeroase tari, care au dansat, au cantat si s-au fotografiat, spre amuzamentul moscovitilor, care cu greu s-au strecurat prin multime.

Toate cladirile din respectivul perimetru au fost impodobite cu steagurile tarilor participante la Cupa mondiala, iar strazile au fost luminate de ghirlande luminoase. "Este un adevarat carnaval al fotbalului!", au comentat locuitorii Moscovei.

Cei mai activi s-au dovedit suporterii din tarile Americii Latine, pentru care sportul cu balonul rotund este, dupa cum afirma ei, un fel de religie. Turisii din Peru si Mexic au atras toate privirile cu dansurile lor nationale sub acompaniamentul instrumentelor nationale.

Totusi, cei mai multi gura casca s-au adunat in jurul suporterilor din Argentina, care cantau cat puteau de tare imnul tarii lor si molipsindu-i si pe ceilalti cu veselia lor.

Prezenta, fortele de ordine nu au interventi decat pentru a preveni orice tenatativa de a consuma bauturi alcoolice in strada.

 

NEBUNIE

×