x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Adversarele echipelor româneşti de handbal feminin în cupele europene

Adversarele echipelor româneşti de handbal feminin în cupele europene

26 Iul 2011   •   14:45
Adversarele echipelor româneşti de handbal feminin în cupele europene

Marti, la sediul EHF de la Viena, a avut loc tragerea la sorti a partidelor din cupele europene, in urma careia echipele de handbal feminin romanesti si-au aflat adversarele.

Astfel, in turul doi al Cupei Cupelor, pe 1-2 octombrie si 8-9 octombrie, Otelul Galati va juca impotriva lui KHF Kastrioti (Kosovo). In turul al treilea al Cupei EHF (5-6 noiembrie si 12-13 noiembrie), CSM Bucuresti va intalni echipa poloneza SPR Lublin, in timp ce HC Zalau va avea ca adversara invingatoarea dintre echipele israeliene Maccabi Ramat-Gan si Bnei Hertzeliya (Israel).

Adversarele reprezentantelor Romaniei in Liga Campionilor se cunosc inca de la finalul lunii iunie. Astfel, Oltchim Rm. Valcea va evolua in grupa preliminara D, alaturi de Itxako, Dinamo Volgograd si o echipa din turul doi preliminar, in timp ce vicecampioana U Jolidon Cluj a fost repartizata in grupa 1 din ultimul tur preliminar, alaturi de Viborg, Rostov Don si o echipa venita din primul tur preliminar. Doar invingatoarea grupei din care face parte echipa ardeleana va accede in grupele Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: oltchim handbal cupe europene u cluj