x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Aglomeraţie pe pârtii

Aglomeraţie pe pârtii

de Sorin Anghel    |    08 Feb 2009   •   00:00
Aglomeraţie pe pârtii

SINAIA  •  COADĂ LA TELESCAUN.
Condiţii excelente ieri la Sinaia, acolo unde în Valea Dorului au schiat aproape o mie de oameni. Coada la telescaun i-a făcut pe mulţi să se declare nemulţumiţi.



Vremea caldă îi loveşte direct în moalele capului pe schiori, dar şi pe administratorii pârtiilor, care sunt mai decişi ca niciodată să-şi construiască instalaţii care să producă zăpadă artificială.

LIMITAT. Săptămâna care se încheie astăzi a fost una tare agitată în staţiunile montane. Elevii au venit în taberele de schi, iar instalaţiile de transport pe cablu au funcţionat la capacitate maximă. Distracţia dispare mâine, când la munte va fi pustiu. Din cauza temperaturilor pozitive, în multe dintre staţiuni sezonul de schi este închis, astfel că turiştii nu au avut de ales decât Sinaia, Straja, Băile Harghita, Băile Homorod, Muntele Mic sau Arieşeni.

GRĂMADĂ. Ieri, în Valea Dorului a fost nebunie în toată puterea cuvântului. Aproape o mie de turişti au urcat pe Muntele Furnica pentru a schia pe pârtiile din Valea Dorului. Instalaţiile de transport pe cablu au funcţionat toată ziua, dar lumea tot a fost nemulţumită de coada formată la telescaun. Ca să evite aglomeraţia, unii turişti au preferat să schieze pe Scândurari, acolo unde a funcţionat teleschiul.

×