x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Antrenorul Wim Fissette, dezamăgit de decizia Simonei Halep de a înceta colaborarea cu el: "E influenţată de anturaj!"

Antrenorul Wim Fissette, dezamăgit de decizia Simonei Halep de a înceta colaborarea cu el: "E influenţată de anturaj!"

11 Noi 2014   •   08:19
Antrenorul Wim Fissette, dezamăgit de decizia Simonei Halep de a înceta colaborarea cu el: "E influenţată de anturaj!"

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre despărţirea de numărul 3 WTA, care a anunţat săptămîna trecută că doreşte să fie pregătită în următorul an de un român.

"Mă aşteptam de ceva timp să se întîmple asta. Situaţia era dificilă pentru ea. Am avut o relaţie bună cu familia ei, dar Simona a fost influenţată de anturaj în această decizie. Înaintea de a lucra cu mine, nici nu visa să ajungă la asemenea rezultate. Dar asta s-a uitat repede. Simona s-a schimbat enorm în acest an, mai ales ca om. Era o persoană timidă, iar la finalul anului a devenit un star. Nu e uşor să faci faţă cu aşa ceva şi să iei mereu deciziile corecte. E păcat că s-a terminat. Ştiu că astfel de proiecte nu durează mult, dar sînt mîndru de munca mea. Aş mai fi vrut să colaborăm un an. Cred că puteam face o jucătoare mai bună din ea, să facă pasul acela important şi să cîştige un titlu de Mare Şlem. Să îmi termin treaba cum trebuie", a spus Wim Fissette, potrivit GSP.ro.

Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat, joi, că a încheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la începutul acestui an.

"Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun şi frumos. Îi mulţumesc şi îi doresc succes în continuare", a anunţat Halep, pe contul ei de Facebook.

În acest sezon, Halep a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a fost finalistă la Madrid, la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor, semifinalistă la Indian Wells şi Wimbledon şi a ocupat timp de opt săptămâni locul 2 WTA.

În cariera lui, Wim Fissette le-a mai pregătit pe jucătoarele Kim Clijsters şi Sabine Lisicki.


×
Subiecte în articol: Wim Fissette simona halep