x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ziua "bombelor" la Wimbledon: Maria Sharapova şi Roger Federer, out!

Ziua "bombelor" la Wimbledon: Maria Sharapova şi Roger Federer, out!

26 Iun 2013   •   21:09
Ziua "bombelor" la Wimbledon: Maria Sharapova şi Roger Federer, out!
Sursa foto: EPA/Intact Images

Rusoaica Maria Sharapova, cap de serie numărul 3, a fost eliminată în turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Portugheza Michelle Larcher de Brito, numărul 131 mondial, venită din calificări, a reuşit victoria carierei, câştigând în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Finalistă la Roland-Garros în urmă cu 20 de zile, Sharapova devenise a doua favorită pe iarba londoneză, după retragerea Viktoriei Azarenka. Rusoaica, învingătoare la Wimbledon în 2004, este una din puţinele jucătoare din era Open care a reuşit să se impună în toate cele patru turnee de Grand Slam.

Michelle Larcher de Brito, va juca în turul trei cu italianca Karin Knapp, care a eliminat-o pe Lucie Safarova, scor 4-6, 6-4, 6-4.

Câteva ore mai târziu, în turneul masculin, ucraineanul Serghei Stakhovsky a produs cea mai mare surpriză din ultimii 11 ani la Wimbledon, eliminându-l pe Roger Federer, de şapte ori învingător pe iarba londoneză şi cap de serie numărul trei în acest an.

Stakhovsky s-a impus în patru seturi, scor 7-6, 6-7, 6-3, 7-6, înfrângerea din turul doi fiind cel mai timpuriu eşec din ultimii 11 ani pentru Federer, eliminat în 2002 chiar în primul tur, de către Mario Ancic.

×
Subiecte în articol: maria sarapova wimbledon