x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute îşi doreşte un meci în această vară

Bute îşi doreşte un meci în această vară

28 Mai 2015   •   19:49
Bute îşi doreşte un meci în această vară
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial IBF la supermijlocie, a reluat de o lună antrenamentele şi este dornic să urce în ring pentru un meci în luna iulie, august sau septembrie, relatează presa online canadiană.

Bute, 35 ani, a participat la o emisiune televizată în care a părut că şi-a regăsit forma sa de zile mari şi aşteaptă cu încredere viitorul său meci. Pugilistul gălăţean a boxat ultima oară în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, a 2-a sa înfrângere din palmares faţă de 31 victorii.

''Spatele meu este bine, am început antrenamentele de o lună. Aştept veşti despre viitorul meu meci. Am vorbit cu agentul meu Al Haymon şi i-am dat ok-ul, sunt sănătos, sunt în sală şi doar aştept telefonul care să-mi spună unde, o dată şi un adversar'', a declarat Bute, care nu a mai boxat de un an şi jumătate.

Lucian s-a referit şi la meciul secolului dintre Mayweather şi Pacquiao, apreciind că americanul a meritat victoria:''A fost un meci bine gestionat de Floyd Mayweather. A făcut destul pentru a câştiga meciul. Cinstit, el este cel mai bun boxer al momentului''.

Reamintim că Lucian Bute şi-a pierdut titlul mondial în mai 2012, după ce a fost învins prin KO tehnic de britanicul Carl Froch în repriza a 5-a a meciului de la Nottingham. (agerpres.ro)

×
Subiecte în articol: lucian bute