x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Câştigătorul Turului Franţei, rănit într-un accident rutier

Câştigătorul Turului Franţei, rănit într-un accident rutier

08 Noi 2012   •   16:22
Câştigătorul Turului Franţei, rănit într-un accident rutier
Sursa foto: CARL DE SOUZA/AFP

Bradley Wiggins, primul ciclist britanic care s-a impus în Turul Franţei, în această vară, a suferit răni uşoare, fiind spitalizat, după ce a fost lovit, miercuri seară, de o maşină în apropierea locuinţei sale.

"Este încă în spital, într-o stare stabilă. Are câteva coaste fracturate şi o rană la încheietura mâinii", a declarat joi un purtător de cuvânt al poliţiei britanice.

Rutierul în vârstă de 32 de ani a fost lovit de o maşină care ieşea dintr-o benzinărie, la Wrigtington, o zonă în care ciclistul obişnuia să se antreneze.

O angajată a benzinăriei, care a sărit în ajutorul sportivului, a declarat cotidianului local Lancashire Evening Post că Wiggins acuza dureri puternice, dar era conştient. "Spunea că el crede că are câteva coaste rupte", a povestit Yasmin Smith, care, ulterior, la BBC, a declarat că soţia ciclistului a sosit la locul accidentului înaintea ambulanţei.

În această vară, la Londra, Wiggins a devenit primul englez campion olimpic la contratimp, dar şi sportivul britanic cu cele mai multe medalii câştigate la Jocurile Olimpice - şapte.

×