x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ce a declarat Simona Halep dupa meciul pierdut la Miami

Ce a declarat Simona Halep dupa meciul pierdut la Miami

30 Mar 2016   •   10:10
Ce a declarat Simona Halep dupa meciul pierdut la Miami

Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, marţi seară, că Timea Bacsinszky (Elveţia), favorită 19 şi poziţia 20 în ierarhia mondială, a meritat victoria din meciul din sferturile de finală ale Miami Open, deoarece a jucat inteligent, informează Miami Herald.

"A jucat foarte bine, a jucat inteligent şi s-a mişcat bine. A meritat victoria", a declarat Halep, care a subliniat că a fost afectată de căldura şi umiditatea de la Miami.

Întrebată dacă este dezamăgită că nu a câştigat, având în vedere că Serena Williams a fost eliminată şi nu o putea întâlni în semifinale, Halep a răspuns: "Nu totul se rezumă la Serena în turnee. După cum vedeţi, astăzi nu m-a învins Serena. Am pierdut în faţa alte jucătoare. Fiecare joacă bine la acest nivel şi trebuie să fii pregătit în fiecare zi". 

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 5 şi locul 5 WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, de Timea Bacsinszky (Elveţia), favorită 19 şi poziţia 20 în ierarhia mondială, în sferturile de finală ale Miami Open.

Astfel, Halep încheie turneele de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells şi Miami cu două prezenţe în sferturi, după ce anul trecut câştiga în California şi juca în semifinale în Florida. Eşecul de marţi poate avea repercusiuni asupra prezenţei ei în Top 5, deoarece Victoria Azarenka o poate depăşi. Halep nu poate coborî însă mai jos de locul 6 WTA.

În faza următoare, Bacsinszky va juca împotriva învingătoarei din meciul pe care îl vor disputa în această noapte rusoaicele Svetlana Kuzneţova, locul 19 WTA, şi Ekaterina Makarova, locul 31 WTA.

Calificarea în sferturile de finală este recompensată la Miami Open cu 128.215 dolari şi 215 puncte WTA.

Simona Halep este semifinalistă la ediţia precedentă a turneului de categorie Premier Mandatory de la Key Biscayne şi avea de apărat 390 de puncte.

Probabil, Halep va reveni în circuit la Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgart (18-24 aprilie), după ce va evolua în Fed Cup la Cluj-Napoca, în întâlnirea cu Germania.

 

News.ro

×
Subiecte în articol: simona halep