x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cine este adversara Simonei Halep din aceasta seara? Sloane Stephens a revenit în circuit după o accidentare gravă

Cine este adversara Simonei Halep din aceasta seara? Sloane Stephens a revenit în circuit după o accidentare gravă

19 Aug 2017   •   18:10
Cine este adversara Simonei Halep din aceasta seara? Sloane Stephens a revenit în circuit după o accidentare gravă

Sloane Stephens, 24 de ani, adversara din semifinale a Simonei Halep, provine dintr-o familie de sportivi de performanță. Mama ei , studentă la Boston, a fost prima sportivă de culoare care în 1988 a fost inclusă în echipa de înot a Statelor Unite, tatăl ei fiind jucător de fotbal profesionist. Sloane a trecut prin academiile de tenis renumite și a reușit ca junioară să câștige titluri importante. În 2009, fiind înscrisă la Open-ul SUA  și-a înmormântat tatăl , mort într-un accident de mașină.

 Are patru titluri în circuitul WTA, de la care participă din 2010, în care a acumulat premii de 4,3 milioane dolari.În plin sezon 2016 a suferit o accidentare gravă la piciorul drept care a impus o intervenție chirurgicală. Până la revenirea în circuit, în această vară, Sloane Stephens s-a ținut aproape de lumea sportului alb, fiind reporter la Tenis Chanel.

 Lipsa din turnee a coborât-o în clasamentul mondial, fiind în prezent pe locul 151. Jocul ei consistent la Cincinnati o arată în creștere rapidă de formă.

 

×
Subiecte în articol: Sloane Stephens simona halep