x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristian Tudor Popescu a explicat unde s-a făcut diferența în finala pierdută de Halep. ”Simona a jucat foarte bine astăzi...”

Cristian Tudor Popescu a explicat unde s-a făcut diferența în finala pierdută de Halep. ”Simona a jucat foarte bine astăzi...”

08 Oct 2017   •   14:29
Cristian Tudor Popescu a explicat unde s-a făcut diferența în finala pierdută de Halep. ”Simona a jucat foarte bine astăzi...”

Simona Halep a pierdut finala de la Beijing, însă va fi de luni noul număr 1 mondial. În direct la Digi 24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lăudat prestația româncei, deși aceasta a pierdut confruntarea cu Garcia.

Caroline Garcia a câştigat cu 7-3 un tie-break în care Simona Halep a ratat un lung de linie care ar fi egalat scorul de la 1-4 la 4-4. După finală, Cristian Tudor Popescu a lăudat parcursul bun pe care l-a arătat Caroline Garcia atât la turneul de la Beijing cât și la Wuhan. Totodată, jurnalistul spune că Halep a servit foarte bine și că nu are ce să-i reproșeze.

”Simona a jucat foarte bine astăzi. Aud banalitatea sistematică cum că toate vor s-o bată. Caroline a făcut un tenis incredibil în două săptămâni la Wuhan și la Beijing. Nu a apucat-o din senin un joc extraordinar de bun cu Halep”, a spus CTP.

”Eu nu am văzut-o să joace ca până acum, a servit inuman vreme de două ore excepțional și cu primul serviciu și cu al doilea. A servit cu 170 km/h, 180 km/h. Simona a servit și ea foarte bine, a jucat foarte bine din câmp, dar Garcia a rezistat într-un mod în care m-a uluit, o jucătoare care să servească la nivel maximum în regim de două ore ca o mașină.

Nu a pierdut Simona, nu am ce să-i reproșez Simonei în acest meci”, a sunat reacția jurnalistului în direct la Digi 24.

×
Subiecte în articol: cristian tudor popescu Simona Halep