x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cros pentru copii şi părinţi, în Parcul Al. I. Cuza. Fondurile obţinute folosite în scopuri caritabile

Cros pentru copii şi părinţi, în Parcul Al. I. Cuza. Fondurile obţinute folosite în scopuri caritabile

12 Apr 2018   •   10:51
Cros pentru copii şi părinţi, în Parcul Al. I. Cuza. Fondurile obţinute folosite în scopuri caritabile

Cea de a zecea ediţie a crosului pentru copii şi părinţi "Campionii sănătăţii" va avea loc sâmbătă, de la ora 10,00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, informează Primăria sectorului 3.

"La start sunt aşteptaţi peste 1.200 de alergători în curse gândite special pentru a adapta ritmul părinţilor la cel al copiilor şi a petrece sănătos timpul liber. Întrecerile sunt organizate pe categorii de vârste, de la şase luni la 12 ani. Anul acesta, "Campionii Sănătăţii" aleargă şi pentru o cauză socială: copiii cu afecţiuni oncologice, cei cu imunodeficienţe şi copiii care au suferit arsuri grave vor putea fi susţinuţi prin 'Burse de sănătate'. Din fondurile adunate se vor acorda burse lunare pentru cel puţin 15 copii cu probleme de sănătate şi cu o situaţie materială precară", precizează sursa citată. 

Înscrierea la cros se poate face pe http://campioniisanatatii.eliterunning.ro/ sau la faţa locului, prin plata a 20 de lei, care reprezintă taxa de participare. 

La finalul întrecerii cei prezenţi vor fi invitaţi la un spectacol de teatru cu păpuşi, creat de actriţa Violeta Mitescu. Copiii vor învăţa ce este sănătos să faci în fiecare zi şi de ce legumele şi fructele sunt prietenii cei mai buni ai celor mici. 

Competiţia are loc cu sprijinul Primăriei sectorului 3 şi al Asociaţiei MagiCAMP, fiind organizată de Ro Club Maraton, Elite Running şi Emovere. AGERPRES

×
Subiecte în articol: cros in scop caritabil