x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Liga Campionilor. CSM Bucureşti - Rostov 22-22. Meci dramatic cu ratare în ultima secundă

Liga Campionilor. CSM Bucureşti - Rostov 22-22. Meci dramatic cu ratare în ultima secundă

11 Feb 2018   •   19:38
Liga Campionilor. CSM Bucureşti - Rostov 22-22. Meci dramatic cu ratare în ultima secundă
Sursa foto: imagean/Getty Images/iStockphoto

CSM Bucureşti a terminat la egalitate cu echipa rusă Rostov pe Don, 22-22 (11-12), duminică, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst Ghermănescu'' din Capitală, într-un meci din Grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSMB, care în urmă cu două săptămâni câştiga clar în faţa deţinătoarei trofeului, a pierdut primul său punct acasă în acest sezon, la capătul unui meci în care a fost condusă în majoritatea timpului.

În primele minute cele două echipe au mers cap la cap, CSM fiind echipa care s-a aflat în faţă. ''Tigroaicele'', care au arătat mari probleme pe faza ofensivă în acest meci, s-au desprins la două goluri, 6-4, în min. 11. CSM a mai condus o singură dată în prima repriză, cu 8-7 (17). Rostov a reuşit apoi patru goluri la rând, 8-11 (27), intrând la pauză cu avantaj de un gol, 12-11.

În partea secundă, echipa rusă a condus şi la trei goluri, 18-15 (44), dar campioana României a restabilit egalitatea, 20-20 (52), iar în min. 57 conducea cu 21-20. Rostov a egalat, dar Mehmedovic a adus-o pe CSMB din nou în avantaj, 22-21, dar Katarina Bulatovic a marcat iar pentru oaspete. CSM a avut ultimul atac, a avut şi superioritate numerică, dar aruncarea Cristinei Neagu din ultimele secunde a fost apărată de Sedoikina.

Amanda Kurtovic şi Cristina Neagu au fost cele mai bune marcatoare ale echipei antrenate de Helle Thomsen, cu 5 goluri fiecare, Gnonsiane Niombla a reuşit 3, Isabelle Gullden 3, Majda Mehmedovic 2, Nathalie Hagman 1, Line Jorgensen 1, Aneta Udriştioiu 1, Marit Frafjord 1.

Pentru Rostov au înscris Ana Viahireva 4 goluri, Siraba Dembele 3, Alexandrina Cabral Barbosa 3, Ekaterina Ilinna 3, Katarina Bulatovic 3, Iulia Managarova 2, Ana Paula Rodrigues Belo 2, Maia Petrova 1, Ksenia Makeeva 1.

Au arbitrat franţuzoaicele Charlotte Bonaventura şi Julie Bonaventura, iar delegat EHF a fost spaniolul Vicente Breto Leon.

Sâmbătă, Gyori Audi ETO KC a învins-o în deplasare pe RK Krim Mercator Ljubljana cu 32-21. În alt meci jucat duminică, echipele daneze NFH - Nykobing Falster Handboldklub şi FC Midtjylland au terminat la egalitate, 21-21.

În clasament, CSM Bucureşti ocupă primul loc, cu 11 puncte, urmată de Gyori Audi ETO KC, 10 puncte, Rostov, 9 puncte, Nykobing Falster Handboldklub, 5 puncte, Krim, 4 puncte, FC Midtjylland, 3 puncte. Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.

Următoarele meciuri sunt Rostov - Nykobing Falster (24 februarie), FC Midtjylland - Krim Mercator (25 februarie) şi Gyori Audi ETO KC - CSM Bucureşti (26 februarie). AGERPRES

×
Subiecte în articol: csm bucuresti