x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cum poate ajunge Simona Halep numărul 1 WTA la Cincinnati!

Cum poate ajunge Simona Halep numărul 1 WTA la Cincinnati!

14 Aug 2017   •   11:57
Cum poate ajunge Simona Halep numărul 1 WTA la Cincinnati!

Simona Halep numarul 1 WTA. Românca Simona Halep se menţine pe locul secund în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, dar a coborât pe poziţia a doua în ierarhia WTA Race, pentru Turneul Campioanelor.

La simplu, Halep este la 780 de puncte de liderul Karolina Pliskova (Cehia), având un avantaj de 420 de puncte faţă de germanca Angelique Kerber, a treia clasată. Ucraineanca Elina Svitolina, câştigătoarea titlului la Toronto, a urcat pe locul patru, fiind la doar 80 de puncte de Kerber, potrivit Agerpres.

Sportiva noastră se pregătește să evolueze la turneul de la Cincinnati, care ar putea să-i aducă primul loc în ierarhia mondială.

Pentru a deveni lideră mondială, Simona Halep trebuie să ajungă până în faza semifinalelor. În acest caz, sportiva noastră mai are nevoie și ca Pliskova să nu ajungă în sferturile competiției. Dacă sportiva din Cehia ajunge totuși în sferturi, Simona ar trebui să ajungă în finală!

Totuși, va fi foarte greu pentru Simona Halep să ajungă numărul 1 mondial. Pentru acesta ierarhie mondială se mai luptă Angelique Kerber, Elina Svitolina şi Caroline Wozniacki.

×
Subiecte în articol: simona halep turneu cincinnati