x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Echitaţie: Cursele de pe Hipodromul Ploieşti vor fi reluate

Echitaţie: Cursele de pe Hipodromul Ploieşti vor fi reluate

31 Aug 2017   •   18:14
Echitaţie: Cursele de pe Hipodromul Ploieşti vor fi reluate

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti anunţă că duminică vor fi reluate cursele de pe Hipodromul Ploieşti, sezonul de toamnă debutând cu o reuniune ce va programa patru curse, cea mai atractivă fiind "Criteriul cailor de 4 ani', una dintre întrecerile premergătoare Derby-ului de Trap al României. 

Potrivit unui comunicat postat, joi, pe site-ul oficial al CSM, la startul uneia dintre curse se vor afla nu mai puţin de 11 cai, o participare atât de numeroasă nefiind consemnată de mai bine de 10 ani pe Hipodromul Ploieşti. 

"Vor fi şapte cai indigeni şi patru străini, regulamentul permiţându-le acestora din urmă să participe la această cursă, nu însă şi la Derby-ul de Trap al României. Pentru a participa la derbi, caii de 4 ani trebuie să ia startul atât în "Criteriul cailor de 4 ani", cât şi în "Premiul de încercare", ce va fi programat pe 17 septembrie", precizează sursa citată. 

Conform comunicatului, biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 lei/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. AGERPRES

×