x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi GALERIE FOTO - Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Cupa Regelui la oină

GALERIE FOTO - Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Cupa Regelui la oină

13 Mai 2018   •   18:39
GALERIE FOTO -  Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Cupa Regelui la oină
Sursa foto: Foto:Lucian Alecu

Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Cupa Regelui la oină, duminică, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, după ce a învins-o în finală pe Straja Bucureşti cu scorul de 17-10 (8-2). 

Pentru Frontiera este al patrulea trofeu câştigat în Cupa Regelui, în şase ediţii desfăşurate. 

În finala mică, Biruinţa Gherăeşti (Neamţ) a întrecut-o cu 14-8 pe Politehnica Cluj-Napoca. 

Preşedintele Federaţiei Române de Oină, Nicu Dobre, a înmânat trofee ministrului Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi directorului Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alexandru Epuran. 

Festivitatea de premiere a fost efectuată de Cosmin Butuza, secretar de stat în MTS, pentru poziţia a treia, de ministrul Ioana Bran, pentru locul al doilea, şi de Alteţa Sa Regală Principele Radu, pentru câştigătoarea trofeului. 

Federaţia Română de Oină îşi desfăşoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Familiei Regale a României, iar Principele Radu a efectuat aruncarea bastonului înaintea finalei, pentru desemnarea primei echipe la bătaie. 

Frontiera Tomis Constanţa este câştigătoarea titlului naţional anul trecut, ACS Straja Bucureşti a cucerit Cupei Federaţiei, CS Biruinţa Gherăeşti este câştigătoarea Cupei Satelor, iar CS Politehnica Cluj-Napoca şi-a adjudecat Trofeul Fair Play. 
AGERPRES

 

Click aici pentru GALERIA FOTO - Foto: Jurnalul / Lucian Alecu

×