x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal feminin: Gyori Audi ETO KC, prima finalistă a Ligii Campionilor, după 26-20 cu Buducnost

Handbal feminin: Gyori Audi ETO KC, prima finalistă a Ligii Campionilor, după 26-20 cu Buducnost

06 Mai 2017   •   18:15
 Handbal feminin: Gyori Audi ETO KC, prima finalistă a Ligii Campionilor, după 26-20 cu Buducnost

Echipa maghiară Gyori Audi ETO KC s-a calificat, sâmbătă, în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (12-9), în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta, în prima semifinală a turneului Final4. 

Echipa din Gyor a obţinut o victorie meritată, fără emoţii, în faţa unei formaţii care a părut depăşită de miza meciului. De la Buducnost doar interul stânga român Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2016, şi Katarina Bulatovic s-au ridicat la nivelul acestui meci. 

Gyor, finalistă anul trecut şi câştigătoare în 2013 şi 2014, a dominat meciul de la un capăt la altul şi a condus confortabil pe tabela de marcaj. Meciul a fost arbitrat de româncele Năstase şi Stancu. 

În finala de duminică, Gyor, echipă antrenată de spaniolul Ambros Martin, selecţionerul naţionalei României, o va întâlni pe învingătoarea dintre CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului, şi RK Vardar Skopje (meci programat sâmbătă, de la 18,45, ora României). 

La ediţia de anul trecut, CSM Bucureşti a dispus în semifinale de Vardar cu 27-21, iar Gyori Audi ETO KC s-a impus la limită în duelul cu Buducnost, 21-20. În finala mică, Vardar a trecut de Buducnost cu 30-28, iar CSM Bucureşti a câştigat trofeul, după ce a învins-o pe Gyori Audi ETO KC cu 29-26, după prelungiri şi aruncările de departajare. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Liga campionilor handbal feminin