x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Hănescu, în turul 2 la Nisa! Următorul adversar: Roddick!.

Hănescu, în turul 2 la Nisa! Următorul adversar: Roddick!.

16 Mai 2011   •   11:55
Hănescu, în turul 2 la Nisa! Următorul adversar: Roddick!.

Victor Hanescu, locul 69 ATP, s-a calificat, luni, in turul secund al turneului de la Nisa, dotat cu premii in valoare totala de 450.000 de euro, unde il va intalni pe al patrulea favorit, americanul Andy Roddick.

Tenismanul roman l-a invins in doar 55 de minute de joc in doua seturi, scor 6-0, 6-1, pe francezul Benoit Paire, locul 105 ATP, jucator venit din calificari. Pentru calificarea in turul 2, Hane va primi un cec de 6.940 de euro si 20 de puncte ATP.

Hanescu va avea o misiune mult mai grea in turul al doilea, unde va da piept cu Andy Roddick, locul 11 ATP si al patrulea favorit al concursului. Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de trei ori, de fiecare data victoria revenind americantului.

In momentul de fata, Roddick nu traverseaza cea mai buna perioada, fiind invins in primul tur in care a evoluat la cele doua turnee pe zgura disputate in acest sezon: la Roma Masters, 3-6, 3-6 cu Gilles Simon (Franta, locul 19 ATP atunci) si la Madrid Masters, 4-6, 7-6 (9/7), 3-6 cu Flavio Cipolla (Italia, locul 160).

Jucatorul american are insa si doua victorii pe zgura in 2011, cu Nicolas Massu si Paul Capdeville, ambele fiind obtinute la inceputul lunii martie, in intalnirea de Cupa Davis dintre Chile si SUA (scor 1-4).

×