x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ilie Năstase explică unde a GREȘIT Simona Halep. „E greu să schimbi, trebuie să şi ştii să schimbi”

Ilie Năstase explică unde a GREȘIT Simona Halep. „E greu să schimbi, trebuie să şi ştii să schimbi”

11 Iul 2017   •   22:43
Ilie Năstase explică unde a GREȘIT Simona Halep. „E greu să schimbi, trebuie să şi ştii să schimbi”

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat, marţi, după înfrângerea Simonei Halep în faţa Johannei Konta, în sferturi de finală la Wimbledon, că britanica a riscat de la început, în timp ce Halep a avut presiunea locului unu în clasamentul WTA.

"Konta a riscat de la început. Când i-a intrat, i-a intrat, când nu i-a intrat a ieşit trei metri, nici măcar doi centimetri. Dacă nu rişti pe iarbă şi joci doar defensiv este greu să câştigi. Nu o pot critica, doar ea joacă pe teren, aşa simte ea să joace. E greu să schimbi, trebuie să şi ştii să schimbi sau să-ţi dea şi adversara şansa. Dacă adversara loveşte aşa tare şi de două ori ţi-o dă în teren şi de cinci ori în gard, e greu să joci. Pe iarbă e greu să faci altceva, trebuie să îi dai să o rupi să nu o vadă adversara, aşa cum a făcut-o Venus Williams astăzi cu Ostapenko care nu a câştigat la Roland Garros, ci a pierdut Halep. A fost multă presiune pe Halep, deoarece ştia că joacă pentru numărul unu mondial şi cu şanse pentru un Grand Slam. Îţi trebuie să ai şi şansă pentru a ajunge acolo. Halep a jucat bine şi asta dă încredere, ea poate câştiga un turneu de Grand Slam. Lui Halep i-aş spune că ar trebui să fie mai agresivă în momentele în care are avantaj. Atunci trebuie să fii agresiv, iar ea a stat şi a aşteptat greşeala adversarei", a spus Năstase la Digisport.

×
Subiecte în articol: ilie năstase simona halep