x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Indian Wells. Cu cine ar putea juca Halep în finală, dacă trece de Serena Williams

Indian Wells. Cu cine ar putea juca Halep în finală, dacă trece de Serena Williams

20 Mar 2015   •   10:32
Indian Wells. Cu cine ar putea juca Halep în finală, dacă trece de Serena Williams

Turneul de la Indian Wells a ajuns în faza semifinalelor, iar noaptea trecută s-au stabilit ultimele jucătoare calificate. În prima semifinală se vor duela Serena Williams şi Simona Halep, mâine dimineaţă, după ora 05:00. În cea de-a două semifinală se vor întîlni Sabine Lisicki, locul 30 WTA, şi Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Partida se va disputa înainte de meciul Williams - Halep, în jurul orei 03:00 dimineaţa.

Lisicki (cap de serie nr. 24) a învins-o, joi, în sferturi, pe italianca Flavia Pennetta (cap de serie nr. 15), deținătoarea titlului la turneul californian, după un meci care a durat două ore și 40 de minute, cu 6-4, 6-7 (3/7), 7-6 (7/4), Lisicki salvând și trei mingi de meci.

Înainte de Indian Wells, Lisicki (30 WTA), finalistă la Wimbledon în 2013, fusese eliminată din primul tur la cinci din cele șase turnee disputate în 2015.

Jankovic (cap de serie nr. 18), aflată pe locul 21 în ierarhia mondială, a obținut calificarea în semifinale după ce ucraineanca Lesia Țurenko a abandonat la scorul de 6-1, 4-1, din cauza unei accidentări la glezna dreaptă. Țurenko, venită din calificări, trecuse în optimi de Eugenie Bouchard (Canada).

Jelena Jankovic, fost număr unu mondial, a câștigat turneul de la Indian Wells în 2010.

Serena Williams a vorbit despre Simona inainte de meci

"Anul trecut, cand am jucat la Turneul Campioanelor, au fost doua meciuri total diferite. Cred ca la prima partida nu am fost pregatita. Am primit o replica la care nu ma asteptam. Acum sunt pregatita pentru meciul cu Simona Halep. Ma astept sa faca un meci incredibil, pentru ca este o jucatoare foarte buna. Va fi o partida dificila", a spus Serena Williams potrivit site-ului wtatennis.com.

×