x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Info

Info

20 Aug 2008   •   00:00
Info

20 august 2008:Elizabeta Samara a ratat ieri calificarea în turul al treilea al turneului feminin de tenis de masă, fiind învinsă, 1-4, de Viktoria Pavlovici (Belarus).

KAIAC-CANOE. Florin Mironcic s-a calificat în semifinalele probei de canoe simplu pe distanţa de 500 m, după ce s-a clasat al doilea în seria preliminară în care a evoluat, fiind cronometrat cu timpul de 1:48.608. Tot la 500 de metri, echipajul de canoe dublu Iosif Chirilă/ Andrei Cuculici s-a calificat în semifinale după ce a ocupat locul al patrulea în serii. Românii au fost cronometraţi cu timpul de 1:42.306. Semifinalele sînt programate mîine.

 
TENIS DE MASĂ. Elizabeta Samara a ratat ieri calificarea în turul al treilea al turneului feminin de tenis de masă, fiind învinsă, 1-4, de Viktoria Pavlovici (Belarus). În primul tur, disputat tot ieri, Samara cîştigase cu 4-1 în faţa congolezei Fen Yang.

 
LUPTE. Petru Toarcă a fost eliminat în optimile categoriei 55 kg din cadrul competiţiei de lupte libere, după ce a fost învins de georgianul Besarion Gociaşvili cu scorul de 6-0. Toarcă nu va intra nici în recalificări, pentru că sportivul din Georgia a pierdut la rîndul său în sferturi, în faţa ame­­ricanului Henry Cejudo. România mai are în competiţie doi luptători, Gheorghiţă Ştefan (74 kg) şi Rareş Chintoan(120 kg).

 
BOX. Georgian Popescu (foto stînga) a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului olimpic de box la categoria 60 kg, fiind învins la puncte (11-7) de cu­ba­nezul Yordenis Ugas. Pugilistul din Cuba a cîştigat primele trei reprize (4-1, 3-1, 2-1), iar ro­mânul s-a impus în runda a patra (4-2). Popescu a fost ultimul re­pre­zentant al României în tur­neul olimpic de box. Dacă s-ar fi calificat în semifinale, românul ar fi avut asigurată medalia de bronz.

×
Subiecte în articol: jo 2008