x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Info

Info

24 Aug 2008   •   00:00
Info

24 august 2008:Naţionala Argentinei şi-a apărat titlul olimpic, învingînd cu 1-0 (0-0) reprezentativa Nigeriei, în finala turneului de fotbal masculin din cadrul Jocurilor Olimpice.




Atletism:Ştafetele de 4x400 m, acontate de SUA
Ştafeta feminină a SUA a cîştigat ieri finala probei de 4x400 metri. Pe locul doi s-a clasat ştafeta Rusiei, urmată de ştafeta din Jamaica. La masculin, ştafeta SUA a cîştigat medalia de aur în proba de 4x400 metri. Americanii, care au fost cronometraţi cu timpul de două minute, 55 de secunde şi 39 de sutimi au stabilit un record olimpic. Medalia de argint a revenit ştafetei din Bahamas, în timp ce bronzul a fost cucerit de ştafeta Rusiei.


Fotbal:Argentina şi-a apărat titlul
Naţionala Argentinei (foto) şi-a apărat titlul olimpic, învingînd cu 1-0 (0-0) reprezentativa Nigeriei, în finala turneului de fotbal masculin din cadrul Jocurilor Olimpice. Singurul gol al partidei a fost înscris de Angel di Maria în minutul 58. Medalia de bronz a fost cucerită de Brazilia, învingătoare cu scorul de 3-0 în faţa Belgiei, în finala mică a competiţiei.


Box:S-au desfăşurat primele 5 finale
Somjit Jongjohor (Tailanda – 51 kg), Vasil Lomacenko (Ucraina – 57 kg), Felix Diaz (Republica Dominicană – 64 kg), James Degale (Marea
Britanie – 75 kg) şi  (Rusia – 91 kg) sînt primii campioni olimpici după finalele disputate ieri. Restul finalelor au loc azi.

×
Subiecte în articol: jo 2008