x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Irina Begu, în sferturi la Madrid! La dublu şi la simplu

Irina Begu, în sferturi la Madrid! La dublu şi la simplu

06 Mai 2015   •   15:12
Irina Begu, în sferturi la Madrid! La dublu şi la simplu

Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Openului de la Madrid, dotat cu premii 4.185.405 euro, după ce a învins-o cu 6-4, 6-4 pe cehoaica Barbora Strycova.

Pentru calificarea în sferturi, Begu și-a asigurat un cec de 100.315 euro și 215 puncte WTA, iar în sferturi Begu va juca cu cehoaica Petra Kvitova, cap de serie 4, care a eliminat-o, tot miercuri, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova cu 6-1, 6-4, potrivit AGERPRES.

Jucătoarea română, nr. 37 WTA, și Kvitova, 4 mondial, nu s-au mai întâlnit până acum.

Irina Begu, în sferturi şi la dublu


Perechea Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena (România/Spania) s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de aproape 4.200.000 euro, informează site-ul oficial al competiţiei, citat de ANTENA 3.

Begu şi Arruabarrena, care au intrat pe tablou după retragerea unei echipe, au învins, în optimi de finală, cu scorul de 6-3, 7-6 (10), după o oră şi 40 de minute, cuplul Vera Duşevina/Maria Jose Martinez Sanchez (Rusia/Spania).

În sferturile de finală, Irina-Camelia Begu şi Lara Arruabarrena vor întâlni perechea spaniolă Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de cuplul Anna-Lena Groenefeld/Alexandra Panova (Germania/Rusia).

Pentru calificarea în sferturile de finală de la Madrid, Begu şi Arruabarrena vor primi 215 puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 31.200 de euro.

×