x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro RIO 2016 JO 2016: Accident între poliţişti în faţa torţei olimpice

JO 2016: Accident între poliţişti în faţa torţei olimpice

22 Iul 2016   •   10:21
JO 2016: Accident între poliţişti în faţa torţei olimpice
Sursa foto: masterSergeant/Getty Images/iStockphoto

Doi poliţişti, aflaţi pe motocicletă, respectiv pe bicicletă, au intrat în coliziune în faţa flăcării olimpice pe parcursul acesteia, joi, în apropiere de Sao Paulo, conform imaginilor difuzate de grupul mediatic Globo, citat de AFP.

Conform imaginilor video, un poliţist pe motocicletă loveşte un alt poliţist, care se afla pe o bicicletă, în faţa purtătorului torţei, cei doi poliţişti făcând parte dintr-un cortegiu ce însoţea flacăra. Pe imagini se poate vedea, de asemenea, un bărbat care se precipită să facă un selfie în faţa celor doi căzuţi la pământ.

Flacăra olimpică, care urmează să ajungă pe legendarul stadion Maracana din Rio pe 5 august pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2016, traversează toată Brazilia de la începutul lunii mai.

Flacăra şi-a început periplul în Brazilia cu manifestaţii pe parcursul său, în contextul procedurii de destituire a preşedintei Dilma Rousseff.

Luna trecută, un om a încercat, dar a ratat, să stingă flacăra cu apă, în statul regional Mato Grosso do Sul. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: jo 2016 rio 2016