x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Kobe Bryant propus pentru Hall of Fame-ul NBA

Kobe Bryant propus pentru Hall of Fame-ul NBA

15 Feb 2020   •   23:30
Kobe Bryant propus pentru Hall of Fame-ul NBA
Sursa foto: Keith Allison/KeithAllisonPhoto.com

Fostul mare jucător al echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, decedat pe 26 ianuarie într-un accident de elicopter, a fost preselecţionat pentru a fi inclus în Hall of Fame-ul ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), informează cotidianul L'Equipe.

Eligibil pentru a fi primit în Galeria Gloriilor din NBA din acest sezon, după trei ani de la încetarea carierei, Bryant face parte dintr-o listă scurtă de jucători alături de Kevin Garnett (fost jucător al echipelor Minnesota Timberwolves, Boston Celtics şi Brooklyn Nets), cvintriplul campion NBA Tim Duncan (San Antonio Spurs) şi Tamika Catchings, de patru ori medaliată cu aur olimpic.

Kobe și Gianna Bryant, fiica sa de 13 ani, și-au pierdut viața pe 26 ianuarie, după ce elicoptreul în care se aflau s-a prăbușit pe o colină din apropierea oraşului Los Angeles, din motive care nu a fost deocamdată stabilite.

Kobe Bryant (41 ani) şi-a petrecut întreaga carieră la Los Angeles Lakers (1996-2016), câştigând cinci titluri de campion al NBA cu clubul californian. El este unul dintre cei şapte jucători care au marcat, în total, peste 30.000 de puncte în campionatul profesionist nord-american.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: kobe bryant nba hall of fame baschet