x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Andrea Petkovic

La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Andrea Petkovic

01 Iun 2018   •   22:17
La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Andrea Petkovic

Simona Halep – Andrea Petkovic.  Simona Halep s-a antrenat timp de o jumătate de oră pe terenul 13 din complexul de la Roland Garros. Partida Simona Halep - Andrea Petkovic va începe în jurul orei 17:00, după duelul Diego Schwartzman - Borna Coric.

Decizie ciudată a organizatorilor de la Roland Garros: românca va juca al 3-lea meci de pe terenul 18. Simona nu va evolua mai devreme de ora 16:00. 

Chiar dacă este în prezent pe locul 107 în clasamentul WTA, Petkovic este foarte aproape de a-şi recăpăta forma. Cea mai bună clasare a ei a fost locul 9, ocupat în 2011. În actuala ediţie a turneului de la Paris, Petkovic a început cu o victorie impresionantă, contra Kristinei Mladenovic, în minimum de seturi. Tot cu 2-0 s-a impus şi în turul 2, în partida cu Bethanie Mattek-Sands.

Disputa de la Roland Garros va fi a opta dintre Andrea Petkovic şi Simona Halep, iar românca domină clar la directe, scor 6-1. Iar singura victorie a nemțoaicei a fost cu mai bine de nouă ani în urmă, în 2009, la turneul de la București. Au urmat șase victorii consecutive pentru Halep. Cel mai important duel dintre cele două a avut loc în 2014, chiar la Roland Garros, în semifinale. S-a impus românca, 6-2, 7-6 (4), și a jucat apoi finala pierdută cu Șarapova. Ultimul duel direct a fost în 2016, în FedCup, câștigat tot de Halep.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep – Andrea Petkovic