x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi MADRID 2015. Mergea și Bopanna, calificați în optimile probei de dublu

MADRID 2015. Mergea și Bopanna, calificați în optimile probei de dublu

04 Mai 2015   •   21:52
MADRID 2015. Mergea și Bopanna, calificați în optimile probei de dublu
Sursa foto: wikimedia commons

Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Madrid (ATP), dotat cu premii totale de 4.185.405 euro, după victoria cu 5-7, 7-6 (5), 10-6 cu cuplul croato-finlandez Marin Draganja/Henri Kontinen.

Mergea l-a învins astfel într-o oră și 27 de minute pe fostul său partener Marin Draganja, alături de care a câștigat anul trecut titlul la Hamburg și a jucat semifinală la Roland Garros. În super-tiebreak, Mergea și Bopanna au fost conduși cu 4-2, dar au reușit să întoarcă scorul și să câștige lejer, informeaza Agerpres.

Cuplul româno-indian și-a asigurat un cec de 16.130 euro și 90 de puncte ATP, iar în optimi va înfrunta cuplul francez Nicolas Mahut/Edouard
Roger-Vasselin (cap de serie nr. 8).

La Madrid, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer sunt favoriții numărul patru ai probei de dublu, urmând să joace direct în optimi cu învingătorii dintre Santiago Giraldo (Columbia)/Scott Lipsky (SUA) și Marin Cilic (Croația)/Viktor Troicki (Serbia). 

×
Subiecte în articol: florin mergea