x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Nici Monica Niculescu nu știe de ce joacă MAGIC la Luxemburg. Azi dispută și finala de dublu și pe cea de simplu

Nici Monica Niculescu nu știe de ce joacă MAGIC la Luxemburg. Azi dispută și finala de dublu și pe cea de simplu

21 Oct 2012   •   09:29
Nici Monica Niculescu nu știe de ce joacă MAGIC la Luxemburg. Azi dispută și finala de dublu și pe cea de simplu
Sursa foto: Monica Niculescu of Romania in action during her WTA Qatar Ladies Open tennis match against Samantha Stosur of Australian at the International Khalifa Tennis Complex Doha, Qatar on 17 February 2012
UPDATE 17:35
Williams a câștigat finala, impunându-se și în setul al treilea, cu scorul de 6-3. Monica Niculescu a părut a fi capabilă să întoarcă scorul, egalând la 30 în game-ul final, pe serviciul lui Williams. Nu a fost să fie. Felicitări, totuși, pentru performanță și... la mai mare!
 
UPDATE 17:23
Williams a făcut break rapid, este 4-2 si meciul curge spre o victorie a americancei.

UPDATE 17:20

Monica Niculescu a pierdut primul set cu 2-6, dar a echilibrat jocul în setul al doilea. Williams conduce cu 3-2, însă Niculescu este la serviciu.

UPDATE 16:43
Primul set pare compromis pentru Monica NIculescu. Williams s-a distanțat la 4-1.

UPDATE 16:20
Finala de simplu a început. Venus Williams conduce cu 2-0 la game-uri, în primul set.

UPDATE 15.35

Disputarea finalei de tenism feminin de la Luxemburg a fost amânată. Conform site-ului oficial al competiției, partida ar trebui să înceapă la ora 15:45 (oral locală 14:45), iar ora pentru disputarea finalei de dublu este incertă. Conform Eurosport Live Score însă, partida de simplu ar începe la ora 17 (ora locală 16). Finala de dublu feminin este programată la aceeași oră, dar va trebui amânată, la rândul său.

 Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat, ieri, în finala turneului de tenis de la Luxemburg, dotat cu premii în valoare de 220.000 de dolari, după ce a învins-o în semifinale, cu scorul de 6-1, 6-3, pe slovaca Daniela Hantuchova, numărul 38 mondial. Niculescu o va întalni, azi, în finală, de la 13 (12, ora locală) pe jucătoarea americană Venus Williams, locul 41 WTA. De la ora 15.45, Monica Niculescu joacă finala de dublu, împreună cu Irina Camelia Begu, înfruntându-le pe cehoaicele Hlavckova și Hradcka, cap de serie numărul 1. Teoretic, este posibil ca Monica Niculescu să fie nevoită să joace, continuu, cinci ore...
Venus Williams, care  a învins-o în semifinale, sâmbătă, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4, pe sportiva germanã Andrea Petkovici, joacă prima sa finală în ultimii doi ani și jumătate, recuperându-se după o accidentare și lupta cu boala autoimună, informează Washington Post.
Niculescu joacă pentru a doua oară consecutiv finala competiţiei din Luxemburg, care este, totodată, a doua finală WTA din cariera sa. Anul trecut, compatrioata noastră a cedat în fața bielorusei Victoria Azarenka - numărul unu mondial, în acest moment. Williams a câștigat 43 de turnee WTA.
Întrebată de ce crede că joacă atât de bine la Luxemburg, Niculescu a replicat, cu umor: „Habar n-am, aș vrea și eu o explicație! Dacă o aveți, vă rog să mi-o împărtășiți!”, informează site-ul WTA. „Sincer, n-am nici cea mai vagă idee. Când am văzut tragerile la sorți, mi-am spus că va fi foarte greu să trec și de primul tur, fiindcă a trebuit să joc împotriva lui Oprandi. Anul acesta nu mi-a mers foarte bine, din pricina accidentării și e foarte dificil să îți reintri în formă. Deci, nu aveam așteptări. Dar acum, joc finala atât la simplu, cât și la dublu. Este fantastic și sunt atât de fericită!”, a adăugat Monica Niculescu, după meciul cu Hantuchova. Slovaca a recunoscut că nu agăsit soluții pentru jocul perfect al româncei: „Are un joc foarte ciudat, pe care e greu să îl contracarezi. Nu multe jucătoare reușesc un forehand atât de tăiat așa cum o face ea. Ai impresia că poți lovi decisiv la fiecare minge, dar dacă încerci, nu faci decât să lovești plasa”.

Rămâi pe jurnalul.ro pentru live score. 
 
Pe alte plaiuri, tocmai în Lagos, Nigeria, Cristina Dinu a reușit să își adjudece trofeul „Cupa Guvernatorului” și premiul de 25.000 de dolari, dispunând în finală de sud-africanca Chanel Simmonds, informează PM News Nigeria.
 

×