x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Monica Niculescu joacă ASTĂZI finala la Wimbledon. La ce oră se dispută meciul

Monica Niculescu joacă ASTĂZI finala la Wimbledon. La ce oră se dispută meciul

15 Iul 2017   •   08:42
Monica Niculescu joacă ASTĂZI finala la Wimbledon. La ce oră se dispută meciul

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și taiwaneza Hao-Ching Chan joacă astăzi în finala probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon. Cele două vor întâlni în finală perechea rusă Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie N.2. Meciul se va disputa pe terenul Central după ora 19:00.

Finala feminină de dublu este programată a treia pe terenul central din cadrul complexului de la All England Club. Ea va fi precedată de ultimul act de simplu şi finala masculină de dublu. Garbine Muguruza (Spania, 14 WTA) şi Venus Williams (USA, 10 WTA) îşi vor disputa finala feminină la simplu, în timp ce perechile Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) şi Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia) se vor duela în finala din proba masculină de dublu. 

Dacă vor câștiga trofeul Niculescu și Chan vor impărți 550.000 de euro, dacă vor rămâne doar finaliste premiul va fi de 300.000 de euro.

Meciul nu va fi televizat.

Niculescu a stabilit în această săptămână cea mai bună performanță a sa la dublu la un turneu de Mare Șlem, după sferturile de la Roland Garros (2010) și Australian Open (2012). Anul trecut, Monica a pierdut în runda inaugurală la Wimbledon.

×
Subiecte în articol: monica niculescu finala Wimbledon 2017