x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Monica Ungureanu a cucerit bronzul la Europenele de la Varşovia

Monica Ungureanu a cucerit bronzul la Europenele de la Varşovia

20 Apr 2017   •   18:23
Monica Ungureanu a cucerit bronzul la Europenele de la Varşovia

Sportiva română Monica Ungureanu a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 48 kg, joi, la Campionatele Europene de judo de la Varşovia, după ce a învins-o în meciul decisiv pe Noa Minsker (Israel). 

Ungureanu, care obţinuse bronzul şi la ediţia de anul trecut, a trecut în optimi de Cinta Garcia Mesa (Spania), prin ippon, în sferturi a câştigat tot prin ippon în faţa ucrainencei Marina Cerniak, dar a pierdut semifinala cu rusoaica Irina Dolgova (ippon), pentru ca apoi să câştige meciul pentru locurile 3-5 cu Noa Minsker, diferenţa făcându-se la punctele de penalizare. 

Tot la categoria 48 kg, Alexandra Pop a fost învinsă în primul tur de Maria Siderot (Portugalia), prin ippon.

La cat. 52 kg, Alexandra Larisa Florian a ocupat locul 7, după ce a învins-o în optimi pe Reka Pupp (Ungaria), prin ippon, dar a pierdut în sferturi în faţa portughezei Joana Ramos (ippon), iar apoi a cedat şi în recalificări în faţa elveţiencei Evelyne Tschopp (ippon). 

Andreea Chiţu, medaliată cu bronz anul trecut şi campioană a categoriei în 2012 şi 2015, a fost învinsă şi ea de Joana Ramos, în optimi (ippon). 

Vineri au loc meciuri la categoriile 63 şi 70 kg (feminin), respectiv 73 şi 81 kg (masculin), România fiind reprezentată de Alexandru Raicu şi Marcel Cercea la cat. 73 kg, Vlad Vişan şi Elemer Szocs la cat. 81 kg. 

Obiectivul delegaţiei României la Europenele din Polonia era câştigarea unei medalii. 
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Monica Ungureanu