x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Naomi Osaka a învins-o pe Petra Kvitova, în primul meci de la Turneul Campioanelor

Naomi Osaka a învins-o pe Petra Kvitova, în primul meci de la Turneul Campioanelor

27 Oct 2019   •   13:39
Naomi Osaka a învins-o pe Petra Kvitova, în primul meci de la Turneul Campioanelor

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a învins-o pe Petra Kvitova (Cehia), 7-6 (7/1), 4-6, 6-4, duminică, în primul meci de la Turneul Campioanelor (WTA Finals), din cadrul Grupei Roşii a competiţiei ce se desfăşoară în oraşul chinez Shenzhen.

Naomi Osaka, locul 3 WTA, s-a impus după circa două ore şi 40 de minute în faţa unei adversare clasate cu trei poziţii mai jos în ierarhia mondială. Partida a fost reeditarea finalei din acest an a Openului Australiei, câştigată tot de Osaka. În 2018, la prima sa participare la Turneul Campioanelor, japoneza a pierdut primele sale două meciuri din grupă şi a abandonat în cel de-al treilea, din cauza unei accidentări la coapsă, aminteşte AFP.

În al doilea meci al zilei, liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, va primi replica elveţiencei Belinda Bencic (7 WTA).

Românca Simona Halep va debuta luni la Turneul Campioanelor, în Grupa Violet, împotriva jucătoarei canadiene de origine română Bianca Andreescu.

Partida Halep (28 ani, 5 WTA) - Andreescu (19 ani, 4 WTA), o premieră, va fi a doua care se va juca luni, după cea care le va opune pe Karolina Pliskova (Cehia), numărul doi mondial, şi Elina Svitolina (Ucraina), deţinătoarea titlului la Turneul Campioanelor.
AGERPRES

×