x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Nick Bollettieri, sigur că Simona Halep va avea şansa de a câştiga un titlu de Mare Şlem

Nick Bollettieri, sigur că Simona Halep va avea şansa de a câştiga un titlu de Mare Şlem

09 Sep 2016   •   09:17
Nick Bollettieri, sigur că Simona Halep va avea şansa de a câştiga un titlu de Mare Şlem

Celebrul antrenor american de tenis Nick Bollettieri (85 ani) a felicitat-o pe românca Simona Halep pentru evoluţia de la US Open, într-o postare pe Twitter, şi a mai scris că va avea şi ea şansa de a câştiga un titlu de Mare Şlem.

''Felicitări @Simona_Halep, @darren_cahill & echipa pentru un foarte bun @usopen! Cu siguranţă veţi avea şansele voastre să ridicaţi trofee GS (de Grtand Slam)'', a scris Bollettieri în reţeaua de socializare după victoria Serenei Williams cu 6-2, 4-6, 6-3 în faţa Simonei, în sferturile de finală ale turneului de la Flushing Meadows.

Şi fosta mare jucătoare americană de tenis Chris Evert a apreciat nivelul acestui sfert de finală, în aceeaşi reţea de socializare: ''Meci extraordinare, de înaltă calitate între @serenawilliams şi @Simona_Halep ... Unul dintre cele mai bune meciuri feminine din acest an...''

Simona Halep a jucat o singură finală de Mare Şlem, în 2014, la Roland Garros, fiind învinsă de Maria Şarapova în trei seturi. A mai jucat semifinale la Wimbledon (2014) şi US Open (2015), în timp ce la Australian Open cea mai bună performanţă a sa este atingerea sferturilor de finală (2014, 2015).

De asemenea, Halep a jucat şi o finală a Turneului Campioanelor (2014). Simona Halep colaborează cu antrenorul australian Darren Cahill din 2015.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: simona halep