x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi O comentatoare NBC riscă să fie concediată în urma unei afirmații despre Simona Halep

O comentatoare NBC riscă să fie concediată în urma unei afirmații despre Simona Halep

29 Oct 2014   •   21:29
O comentatoare NBC riscă să fie concediată în urma unei afirmații despre Simona Halep

Mary Carillo, comentatorul pentru televiziunea americană NBC a meciului dintre Simona Halep și Ana Ivanovic, din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, a făcut o afirmație pentru care și-ar putea pierde slujba.

Carillo, fostă jucătoare de tenis și specialistul în acest sport al televiziunii americane NBC Sports, a sugerat că ar fi mai bine pentru Halep să nu forţeze şi să cedeze ambele seturi, pentru a o elimina pe Serena Williams din turneu.

Invitata sa în studio, Rennae Stubbs, a replicat că aplicarea unei astfel de strategii ar fi lipsită de etică, și că soarta ar lovi-o pe Simona Halep mai târziu. Mary Carillo a dat răspunsul imediat: "Teoria mea bate soarta ta".
Comentariul său a atras o petiție online care cere concedierea sa, depusă pe tennisforum.com.

În turneu, rezultatul lui Halep în meciul cu Ivanovic (6-7, 6-3, 3-6) a calificat-o pe Serena Williams în semifinale. Simona, la întoarcerea în țară, a declarat că nu are niciun regret că nu a cedat în meciul respectiv, precizând că deși nu și-a dorit să joace finala în compania Serenei, a făcut tot posibilul să se impună în fața sârboaicei.

×