x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi O nouă victorie pentru Roger Federer

O nouă victorie pentru Roger Federer

02 Ian 2018   •   15:30
 O nouă victorie pentru Roger Federer

Tenismanul elveţian Roger Federer, numărul 2 mondial, a obţinut a doua sa victorie la simplu în Cupa Hopman 2018, învingându-l în două seturi, 6-3, 7-6 (8/6), pe rusul Karen Hacianov, într-o partidă disputată marţi la Perth (Australia).

Federer obţinuse sâmbătă primul succes la această competiţie pe echipe mixte, ajunsă la cea de-a 30-a sa ediţie, în faţa japonezului Yuichi Sugita (6-4, 6-3).

Meciul dintre Roger Federer şi Karen Hacianov a fost urmărit de 13.943 de spectatori, un record pentru acest turneu, conform organizatorilor Cupei Hopman.

Federer face pereche la actuala ediţie a Cupei Hopman cu compatrioata sa Belinda Bencic. Cei doi au reuşit să se impună sâmbătă cu scorul general de 3-0 în faţa Japoniei (Naomi Osaka/Yuichi Sugita)

În condiţiile în care spaniolul Rafael Nadal, liderul clasamentului ATP, britanicul Andy Murray şi sârbul Novak Djokovic se confruntă cu probleme medicale în acest debut de sezon, şansele lui Roger Federer de a-şi apăra cu succes titlul la Openul Australiei (15-28 ianuarie) sunt tot mai ridicate.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: roger federer