x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt din nou antrenorii lotului naţional de gimnastică

Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt din nou antrenorii lotului naţional de gimnastică

03 Noi 2014   •   15:40
Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt din nou antrenorii lotului naţional de gimnastică

Adrian Stoica, preşedintele FR de Gimnastică, a declarat că antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Bellu şi-au reluat activitatea în calitate de coordonatori ai lotului feminin de senioare până la Olimpiada de la Rio de Janeiro, din 2016.

Bellu şi Bitang au anunţat pe 15 septembrie că renunţă la activitatea de la lotul naţional de senioare pentru a se dedica programului de descoperire a talentelor din ţară.

''E o treabă mai veche, dar nu am anunţat-o oficial. Ei nu au ieşit niciodată din activitatea asta. Ei, a doua zi după Mondiale, au fost la treabă. Am avut multe discuţii cu ei, dar nu sunt benefice niciun fel de amănunte care se pot specula. Mecanismul revenirii lor e relativ simplu, de atragere reciprocă, nici nu are importanţă cine, cum şi când. Tot noi am reglat lucrurile. Am stabilit să colaborăm până după JO, iar apoi vom vedea ce se întâmplă. Mie mi se pare că este soluţia cea mai normală şi cea mai aproape de pregătirea acestui lot feminin'', a spus Stoica, potrivit Agerpres. La Mondialele de la Nanning, lotul feminin de senioare a fost condus de un staff format din Lucian Sandu, Lăcrămioara Moldovan şi Cristian Moldovan.

×
Subiecte în articol: octavian bellu mariana bitang