x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Probleme pentru Simona Halep. "Am ajuns devreme la Paris pentru tratament. RMN-ul a arătat că am o luxație la ligamentele gleznei"

Probleme pentru Simona Halep. "Am ajuns devreme la Paris pentru tratament. RMN-ul a arătat că am o luxație la ligamentele gleznei"

24 Mai 2017   •   13:12
Probleme pentru Simona Halep. "Am ajuns devreme la Paris pentru tratament. RMN-ul a arătat că am o luxație la ligamentele gleznei"

Simona Halep a anunţat, miercuri, că şansele de a juca la Roland Garros, după accidentarea din finala de la Roma sunt, potrivit medicilor, de 50%.

Halep a postat pe contul de Instagram o fotografie, după controlul medical efectuat astăzi. Simona a dezvăluit că are o luxație la gleznă, având ligamentele afectate. Astfel, prezența ei la Roland Garros este sub semnul întrebării.

"Am ajuns mai devreme în Paris pentru tratament. RMN-ul a arătat că am o luxație la ligamentele gleznei, după accidentarea de la Roma.

Îmi țin degele încrucișate pentru a fi gata la timp. Doctorii spun că sunt șanse de 50% în acest moment, dar am făcut un progres bun de duminică. Vă mulțumesc pentru încurajări. Toți suntem foarte încrezători", a scris Simona pe contul oficial de Instagram.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep