x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Raluca Olaru și Lara Arruabarrena, în finala de dublu la Nurnberg

Raluca Olaru și Lara Arruabarrena, în finala de dublu la Nurnberg

22 Mai 2015   •   21:30
Raluca Olaru și Lara Arruabarrena, în finala de dublu la Nurnberg
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Perechea româno-spaniolă Raluca Olaru/Lara Arruabarrena, cap de serie nr. 4, s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Nurnberg (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri, după victoria cu 6-2, 6-3 în fața cuplului româno-ceh Elena Bogdan/Eva Hrdinova.

Olaru și Arruabarrena s-au impus în 65 de minute, după ce au avut minge de meci la 5-0, însă Bogdan și Hrdinova au avut o mică revenire, amânând doar verdictul.

Raluca Olaru și Lara Arruabarrena și-au asigurat 5.161 euro și 180 de puncte WTA, iar în finală vor înfrunta favoritele numărul doi, Hao-Ching Chan (Taiwan)/Anabel Medina Garrigues (Spania), sâmbătă, de la 12,30, ora României.

Anul trecut, Raluca Olaru și israelianca Shahar Peer au jucat finala de dublu la Nurnberg, iar în 2013 Olaru a câștigat titlul alături de rusoaica Valeria Solovieva, Simona Halep impunându-se la simplu.

Raluca Olaru și Lara Arruabarrena mai au o semifinală jucată împreună anul acesta, la Hobart.

Raluca Olaru are patru titluri WTA la dublu, la Tașkent (alături de ucraineanca Olga Savciuk) în 2008, Acapulco în 2011 (alături de ucraineanca Maria Koritțeva), în 2013 la Nurnberg (alături de rusoaica Valeria Solovieva) și anul trecut (alături de americanca de origine georgiană Anna Tatishvili) la Linz. De asemenea, românca a mai jucat alte patru finale WTA: în 2008 la Budapesta (alături de germanca Vanessa Henke), în 2013 la Katowice (alături de Solovieva), și în 2014 la Nurnberg și Baku, ambele alături de Shahar Peer (Israel).

Elena Bogdan are un singur titlu WTA, anul trecut la București, alături de Alexandra Cadanțu. 

Sursa Agerpres

×
Subiecte în articol: raluca olaru