x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rezultat EXTRAORDINAR la Mondialele de handbal. Naţionala României s-a calificat în semifinale

Rezultat EXTRAORDINAR la Mondialele de handbal. Naţionala României s-a calificat în semifinale

30 Iul 2014   •   15:27
Rezultat EXTRAORDINAR la Mondialele de handbal. Naţionala României s-a calificat în semifinale

Selecţionata României s-a calificat ''en fanfare'' în semifinalele Campionatului Mondiale de handbal feminin Under-18, din Macedonia, după ce a surclasat, miercuri, la Ohrid, formaţia Olandei cu scorul de 36-22 (22-12), în sferturile de finală, anunţă Agerpres.

România va juca în semifinale cu câştigătoarea meciului dintre Brazilia şi Muntenegru (miercuri, ora 15:30), meciul fiind programat vineri, tot la Ohrid, de la ora 18:00. Echipa antrenată de Aurelian Roşca şi Gavril Kozma a controlat categoric meciul cu Olanda, care eliminase surprinzător în optimi formaţia Ungariei, iar la pauză tricolorele aveau un avantaj de zece goluri, care a crescut în repriza secundă până la 16 goluri, 35-19 (min. 55), pentru ca scorul final să fie de 36-22.

Bianca Maria Bazaliu a fost cea mai bună marcatoare a formaţiei noastre, cu 12 goluri, celelalte fiind semnate de Cristina Laslo - 9, Lorena Ostase - 3, Alexandra Dindiligan - 3, Andreea Taivan - 2, Oana Maria Bucă - 2, Dana Abed-Kader - 2, Alina Ilie - 2, Iulia Maria Andrei - 1. Annika Noordink a fost cea mai bună realizatoare a batavelor, cu 5 goluri.



×