x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi „România face legea la Madrid”, titrează site-ul oficial WTA

„România face legea la Madrid”, titrează site-ul oficial WTA

05 Mai 2016   •   16:05
„România face legea la Madrid”, titrează site-ul oficial WTA

Patru din cele opt sfert-finaliste ale Turneului WTA de la Madrid sunt românce. Alături de Simona Halep, finalista din 2014, Camelia Begu, Patricia Țig și Sorana Cîrstea reprezintă cu mândrie tricolorul în cadrul turneului deținut și operat de Ion Țiriac.

„Se pare că Bucharest Open a început cu câteva luni mai devreme”, anunță site-ul oficial WTA, făcând o scurtă prezentare a celor patru jucătoare care au reușit o performanță remarcabilă pentru țara noastră.

 „E un turneu românesc, pot spune”, a afirmat Simona Halep râzând la finalul partidei cu Timea Bacsinszky, pe care a câștigat-o cu 6-2, 6-3.

„Mă simt acasă aici. Mereu mă simt bine. Am amintiri minunate din 2014. Încerc să fac cel mai bun turneu pentru mine. Încerc doar să mă bucur de el, pentru că îmi place foarte mult.”

Cu ocazia accederii în sferturi, Cîrstea revine în Top 100 WTA, în timp ce Țig ar putea reuși acest lucru pentru întâia oară în carieră.

Dat fiind că una din partidele din sferturi este 100% românească, confruntarea dintre Simona Halep și Camelia Begu, este cert faptul că vom avea o semifinalistă.

×