x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi S-a stabilit data desfășurării Raliului Argeșului. Transfăgărăşanul va face parte din traseul de concurs

S-a stabilit data desfășurării Raliului Argeșului. Transfăgărăşanul va face parte din traseul de concurs

03 Iun 2020   •   14:23
S-a stabilit data desfășurării Raliului Argeșului. Transfăgărăşanul va face parte din traseul de concurs
Sursa foto: flickr.com

Raliul Argeşului se va desfăşura în perioada 26-27 iunie 2020. Transfăgărăşanul va face parte din traseul de concurs. Acesta va conta ca prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri.

Cursa cuprinde 100 de kilometri cronometraţi, împărţiţi pe durata a două zile de concurs, comandamentul şi parcul de service urmând să fie amplasate în centrul municipiului Piteşti, transmite Consiliul Județean Argeș. 

"În prezent, organizatorii Raliului Argeşului CATENA - Powered by Peugeot depun toate eforturile ca evenimentul să fie un succes, la fel ca în 2019. În paralel, se menţine o legătură strânsă cu autorităţile centrale şi locale, cât şi cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Deşi momentan nu se cunosc toate măsurile care se vor aplica de-a lungul competiţiei, organizatorii vor pune pe primul loc siguranţa tuturor celor implicaţi", se arată în document.

Înscrierile pentru Raliul Argeşului 2020 vor fi deschise în perioada următoare, iar toate detaliile vor fi comunicate de către organizatori şi publicate pe site-ul competiţiei.

Sezonul competiţional 2020 a debutat cu amânări, din cauza restricţiilor impuse de pandemie, dar începând cu 1 iunie se permite organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber, fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Raliul Argeşului este un eveniment organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, susţinut de Consiliul Judeţean Argeş, Primăria Municipiului Piteşti şi lanţul de farmacii Catena.

×
Subiecte în articol: raliul argesului transfagarasan raliu