x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi SCM Râmnicu Vâlcea, demolată în Liga Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea, demolată în Liga Campionilor

24 Ian 2021   •   19:49
SCM Râmnicu Vâlcea, demolată în Liga Campionilor
Sursa foto: Hepta

Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea au fost învinse categoric, cu 24-34 (9-17), duminică, pe teren propriu, de CSKA Moscova, una din principalele candidate la câștigarea grupei B a EHF Champions League.

Râmnicu Vâlcea venea după două victorii consecutive în Grupa B, împotriva contracandidatelor din subsolul clasamentului, dar valoarea rusoaicelor s-a dovedit a fi mult peste cea a vâlcencelor.

CSKA Moscova câștigase partida încă înaintea pauzei, diferența de 7-8 goluri din prima repriză, în favoarea moscovitelor, dovedindu-se insurmontabilă.

În repriza secundă, elevele lui Florentin Pera au fost mai eficiente în atac, dar insuficient pentru a evita o înfrângere categorică.

Vâlcea e pe locul 7 momentan, cu 4 puncte, și pentru o eventuală calificare în primele 6 este nevoită să obțină puncte în confruntările cu Odense și Brest din prima jumătate a lunii februarie, dar și din cele două restanțe cu Dormund și cu Podravka.

CSKA ocupă locul 2 în clasament, cu 17 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat, ceea ce face ca partida cu actualul lider, Gyor, din ultima etapă, să decidă probabil câștigătoarea grupei.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: scm ramnicu valcea