x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep a abandonat în sferturile de finală la turneul de la Toronto

Simona Halep a abandonat în sferturile de finală la turneul de la Toronto

10 Aug 2019   •   07:25
Simona Halep a abandonat în sferturile de finală la turneul de la Toronto

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a abandonat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto, din cauza unor probleme medicale, retrăgându-se de pe teren după primul set al meciului cu cehoaica Marie Bouzkova, câştigat cu 6-4 de adversara sa.

Halep (27 ani), numărul 4 mondial şi deţinătoarea trofeului, a acuzat dureri la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng, aşa cum s-a întâmplat şi la partida precedentă, cu rusoaica Svetlana Kuzneţova, însă de această dată nu a mai putut continua jocul, potrivit Agerpres.

Reprezentanta ţării noastre a fost recompensată cu un cec de 60.455 dolari şi 190 de puncte WTA pentru participarea la această probă.

Marie Bouzkova (21 ani), venită din calificări, care nu a pierdut până acum niciun set la Rogers Cup, o va avea ca adversară în semifinale pe americanca Serena Williams, care s-a impus cu 6-3, 6-4 în faţa japonezei Naomi Osaka, favorita numărul 2. Williams a obţinut cu această ocazie primul său succes în faţa niponei, care o învinsese de două ori până acum, ultima oară în finala ediţiei de anul trecut a Openului Statelor Unite.

 

 

 


Am fost nevoită să mă retrag din cauza unor dureri la tendonul lui Achille. Am avut aceste probleme încă de la primul meci pe care l-am jucat aici, iar astăzi durerile s-au intensificat, m-a durut din ce în ce mai tare. Aşa că am decis să mă retrag”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de după partida cu Bouzkova.

 

FANATIK a aflat că Simona merge direct la un doctor în Statele Unite și, în funcție de cum se va simți, va lua o decizie în privința programului ei în următoarea perioadă. Românca este înscrisă pe tabloul principal la Cincinnati, unde ar trebui să debuteze miercuri, fiind calificată direct în turul 2.

Sursele FANATIK apropiate Simonei susţin însă că doar Cincinnati poate fi în pericol, nu şi US Open, retragerea fiind tocmai o decizie de precauţie pentru marele turneu de Grand Slam de la New York!

×
Subiecte în articol: Simona Halep