x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep a fost internată în spital pentru deshidratare după finala turneului Australian Open

Simona Halep a fost internată în spital pentru deshidratare după finala turneului Australian Open

28 Ian 2018   •   13:23
Simona Halep a fost internată în spital pentru deshidratare după finala turneului Australian Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care a pierdut sâmbătă finala turneului Australian Open, la Melbourne, a fost internată timp de patru ore în spital pentru deshidratare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a anunţat canalul ESPN, citat de WTA Insider.

Halep, învinsă cu 7-6 (2), 3-6, 6-4 de daneza Caroline Wozniacki, la Melbourne, a fost externată duminică dimineaţa.

Din cauza căldurii excesive care s-a înregistrat în timpul finalei (32 de grade Celsius), Simona Halep a avut nevoie de intervenţia medicului în setul al doilea, la scorul de 3-2, dar a continuat să joace finala după o uşoară stare de slăbiciune.

Între seturile doi şi trei ale finalei de la Melbourne a existat o pauză de zece minute din cauza căldurii, o regulă (heat rule) instituită în ultimii ani la primul turneu de Mare Şlem al anului.

Halep a fost jucătoarea care a petrecut cel mai mult timp pe teren la actuala ediţie a turneului, ea jucând meciuri maraton în turul al treilea cu Lauren Davis (3 ore 45 minute), 4-6, 6-4, 15-13, în semifinala cu Angelique Kerber, 6-3, 4-6, 9-7 (2 ore 20 minute), iar finala a durat 2 ore şi 50 de minute.

Simona Halep va coborî pe locul al doilea în clasamentul WTA publicat luni, iar Wozniacki va fi noul lider mondial.
AGERPRES

 

 

 

După meciul câștigat împotriva Carolinei Wozniacki, tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a mărturisit că cel mai important lucru este ca fiica sa să fie sănătoasă, scrie stirileprotv.

În ceea ce privește starea de sănătate a fiicei sale, Stere Halep a răspuns: „Glezna asta i-a dat de furcă la toate meciurile și chiar și în finală a avut dureri de picior. Se întinde și spre coapsă, am văzut că mereu își punea mâna acolo. Asta a tras-o foarte mult înapoi, pentru a câștiga acest turneu de Grand Slam (...). Într-o săptămână – 10 zile de repaus pentru gleznă... a mai avut Simona, e cam perioada asta. În maximum două săptămâni își va reveni complet.”

 

×
Subiecte în articol: simona halep internata spital