x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi TURNEUL CAMPIOANELOR. Bravo Simona! Halep joacă finala cu Serena Williams

TURNEUL CAMPIOANELOR. Bravo Simona! Halep joacă finala cu Serena Williams

25 Oct 2014   •   10:11
TURNEUL CAMPIOANELOR. Bravo Simona! Halep joacă finala cu Serena Williams

În semifinala Turneului Campioanelor ce se desfășoară la Singapore,  Simona Halep o învins-o pe Agnieszka Radwanska, în două seturi 6-2, 6-2 și va juca finala competiției, duminică de la ora 13.

Simona n-a stat la discutii cu poloneza Radwanska, a jucat rapid, determinată să termine mingiile rapid, fără complicatii. Numarul mingilor castigatoare ale Simonei, 26, spune totul despre aceasta partida, care a fost la discretia lui Halep.


Simona Halep, la finalul partidei: "Sunt foarte fericită să fiu în această finală. Am încercat si am muncit in fiecare zi să ajung aici. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor mei. Mă simt extraordinarde bine. Ştiam că adversara mea aleargă foarte mult, dar serviciul m-a ajutat astăzi. Cred că totul a mers foarte bine. Maine va fi o nouă zi, un alt meci. Sînt pregătită de orice şi mă voi bucura de această finală. Voi incerca sa raman extrem de concentrata".

Serena Williams: "Va fi frumos să joc din nou împotriva Simonei Halep. Obiectivul meu va fi să cîştig macar trei game-uri de data asta. Cred că nu am nimic de pierdut, pentru că deja am fost învinsă o dată de ea. Încă mă mai gândesc la meciul ăla".
 

VIDEO. Simona Halep - Agneszka Radwanska - primul set

 

×