x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, învinsă în primul tur la Australian Open

Simona Halep, învinsă în primul tur la Australian Open

16 Ian 2017   •   06:58
Simona Halep, învinsă în primul tur la Australian Open
Sursa foto: Fiona Hamilton

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a patra favorită a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, s-a confruntat cu dureri la genunchiul stâng în meciul de luni, cu americanca Shelby Rogers (52 WTA), pierdut cu 3-6, 1-6, la Melbourne, în runda inaugurală.

Românca a cerut intervenţia medicului după primul set şi în setul secund şi-a flexat piciorul de mai multe ori.

''Am resimţit durere la genunchi. Mi-a fost dificil în setul al doilea să mă mişc pe teren, dar ea (Shelby Rogers, n. red.) a meritat victoria. A fost agresivă şi a lovit mingea foarte puternic'', a declarat Halep, citată de Reuters.

Halep (25 ani) a precizat că s-a luptat o accidentarea la genunchi încă de la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Nu a avut de suferit în pauza competiţională, dar durerea a reapărut odată cu primul turneu al anului, la Shenzen, în urmă cu două săptămâni, când a încercat să o ţină sub control.

''Am luat antiinflamatorii înainte de meci şi în zilele anterioare. Pot să joc cam 45-50 de minute fără durere, dar apoi revine'', a explicat numărul patru mondial.

''Azi a apărut la 3-5 în primul set, iar apoi a fost greu să mai lupt ... nu am putut face ce doream'', a adăugat Halep.

''Nu am văzut încă un doctor. Am nevoie de un RMN şi probabil de o pauză pentru a-mi reveni, pentru a mă recupera, deoarece e dificil să joc cu durere la genunchi şi e periculos'', a subliniat Simona Halep.

Românca a pierdut în primul tur şi anul trecut la Melbourne (învinsă de chinezoaica Shuai Zhang), unde cea mai bună performanţă a sa este atingerea sferturilor de finală în 2014 şi 2015.
www.agerpres.ro

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep