x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep - Irina Begu. Halep s-a calificat în finală

Simona Halep - Irina Begu. Halep s-a calificat în finală

05 Ian 2018   •   09:39
Simona Halep - Irina Begu. Halep s-a calificat în finală

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, vineri, în finala turneului WTA de la Shenzhen (China), 626.750 dolari, după ce a învins-o în două seturi pe Irina Begu, cu 6-1, 6-4.

Halep (26 ani) s-a impus după o oră şi 29 de minute şi va juca pentru a doua oară finala turneului, după ce în 2015 a câştigat titlul la Shenzhen.

În ultimul act, Halep o va înfrunta pe câştigătoarea dintre rusoaica Maria Şarapova şi Katerina Siniakova (Cehia/N. 6), deţinătoarea titlului.

Halep şi Begu vor juca împreună la dublu, vineri, în semifinale, împotriva cuplului Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania).

 

Stire initiala. Jucătoarele române de tenis Simona Halep şi Irina Begu vor fi adversare în semifinalele turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari,. 

Meciul se joacă de la ora 08:00, în semifinalele turneului de la Shenzen. 

România va avea o reprezentantă în finala turneului din China, după ce Simona Halep și Irina Begu au avut un parcurs excelent la Shenzen. Până acum, Simona a trecut de Gibbs, Duan și Sabalenka, iar Irina le-a învins pe Liu, Alexandrova și Timea Babos.

Cele două jucătoare s-au mai duelat de cinci ori, iar Halep a câștigat de fiecare dată. Ultimul meci a avut loc în 2016, la Wuhan, când Begu a abandonat în setul doi.

În a doua semifinală se înfruntă Maria Sharapova și Katerina Siniakova, de la ora 10:00.

×
Subiecte în articol: Shenzhen Simona Halep - Irina Begu