x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 de la US Open.

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 de la US Open.

03 Sep 2021   •   09:00
Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 de la US Open.

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (39 WTA) a fost învinsă în noaptea de joi spre vineri, în turul 2 al turneului de Grand Slam de la Flushing Meadows, din Statele Unite, fiind astfel eliminată de sportiva americană Shelby Rogers (43 WTA).

Shelby Rogers a avut nevoie de o oră și 37 de minute pentru a se impune în două seturi, cu 7-5, 6-2, urmând să întâlnească în turul 3, al șaisprezecimilor de finală, pe lidera clasamentului mondial, australianca Ashleigh Barty, care a învins la rândul ei pe sportiva daneză Clara Tauson (78 WTA), cu 6-1, 7-5.

Cîrstea a avut un debut de meci foarte bun, conducând cu 3-0 și 4-1, după ce realizase un break în debutul meciului. Rogers s-a mobilizat și a câștigat ultimele 3 gameuri, după ce la 5-4, Cîrstea a avut o minge de set pe serviciul jucătoarei americane.

Setul secund a fost fără istoric, Cîrstea făcând cel mai bun game la 5-2, când a salvat 2 mingi de meci și a avut altele 2 de break, nefructificate.

Pentru prezența în turul doi la US open, Sorana Cîrstea va fi primi un cec în valoare de 115.000 USD și 70 de puncte WTA.

Pentru România a rămas în cursă la ultimul Grand Slam al anului, în proba de simplu feminin, doar Simona Halep, care o va întâlni vineri, în turul 3, pe Elena Rybakina (20 WTA, 22 ani, Kazakhstan).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sorana cîrstea