x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Sorana Cîrstea, în optimi la Nurnberg (WTA), după abandonul Monicăi Niculescu

Sorana Cîrstea, în optimi la Nurnberg (WTA), după abandonul Monicăi Niculescu

21 Mai 2017   •   17:40
Sorana Cîrstea, în optimi la Nurnberg (WTA), după abandonul Monicăi Niculescu

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului WTA de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce compatrioata sa Monica Niculescu a abandonat în runda inaugurală, la scorul de 6-4, 1-0.

Meciul s-a încheiat după o oră şi 6 minute, Niculescu renunţând din motive medicale.

Monica Niculescu (29 ani, 48 WTA), cap de serie numărul opt, o conduce în continuare pe Sorana Cîrstea (27 ani, 67 WTA), cu 5-3. Precedentele trei meciuri se încheiaseră cu victorii pentru Monica, ultima obţinută anul acesta la Indian Wells, cu 4-6, 6-3, 6-1, în runda inaugurală.

Niculescu va primi 1.694 euro şi un punct WTA, iar Cîrstea şi-a asigurat 2.742 euro şi 30 de puncte WTA, urmând ca în optimi să o înfrunte pe Varvara Lepchenko (SUA) sau pe Evghenia Rodina (Rusia).

Pe tabloul principal s-a calificat şi Alexandra Cadanţu, după ce a dispus de austriaca Mira Antonitsch cu 5-7, 6-1, 6-1, în ultimul tur al calificărilor.

Niculescu ar trebui să joace şi la dublu, alături de Barbora Krejcikova (Cehia), contra perechii Nicole Melichar (SUA)/Anna Smith (Marea Britanie).
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: monica niculescu sorana cîrstea